Lugnet efter stormen

Jag hade förväntat mig en kommentarstorm efter helgfestligheterna, men antar att mitt förra inlägg var så uttömmande att det inte finns mer att säga... skulle kanske ha smugit in något faktafel, som att det var jag som vann i Yatzy, för att få igång er? Äsch, ni vet ju att jag skriver för mig själv, men det piggar ju upp med kommentarer. Besöksstatistiken talar sitt tydliga språk - några av er har varit här iaf.

Idag har jag kompat ut på fm för att "komma ikapp" - då hade jag inte främst bloggen i åtanke... men en liten stund är väl OK? I eftermiddag ska vi till Utmaningarnas Hus med jobbet för att ha konfererens (oviktigt) och för att tävla i fångarna-på-fortet-liknande utmaningar (viktigt). Jag hade tänkt sova länge (blev till 07 istället för 06), har inte packat ur väskan från Ystad, jag behöver ta några tag i tvättbergen och det finns fortfarande en del sängar att byta lakan i efter helgens trevliga besök. Normalt använder jag helgen till återhämtning. Nu känns det som att jag behöver en hel vecka av vila. En del förkylningar florerade också på spa:et så jag skyller det där som känns som en hammare i pannan på det.

Minnesgoda bloggbesökare kommer ihåg att jag funderade över Facebook för ett tag sen... har inte agerat, och ska nog inte heller. Visst är det härligt när man får vatten på sin kvarn?

Samma källa, Sydsvenskan, berättar idag om att TePe har fått ett näringslivspris. Jag var där för något år sen med ett gäng LC-tjejer och brukar faktiskt nämna just det besöket som ett exempel på ett intressant studiebesök.

Mot tvätthögar/frukost/laga trasiga kläder/badkaret. Vilka punkter tror ni att jag hinner med?

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Kommentarstorm :-) jojo...

Tack för fotona! Idag ska jag se om jag kan få in dem på min blogg, där jag hoppas hinna skriva idag. Känner mig rätt stressad just nu och beviset för det är att två mammor ringde mig imorse och undrade om jag skulle med dem på en fika på stan på morgonen och jag sa nej :-), då förstår du hur jag har det, ha ha.

Jag är inte på Facebook och är helt nöjd med det beslutet. Jag är ingen "early adopter" av saker och ting och i just detta fallet känns det väldigt bra.

Hoppas att du inte håller på att bli sjuk, det är ju faktiskt mycket som går just nu och jag hoppas verkligen att du hunnit med frukost... Tvätten hinner du nog också med, men badkar och trasiga kläder.... nix. Kram.

2009-03-17 @ 10:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0