Jag - en globetrotter?

Nä, inte riktigt. Men om ni tycker att det är lite tyst från mig på bloggen närmaste veckan kan jag skylla på två utlandsresor.

Först, i morgon, ska jag med ett litet tjejgäng till danska Århus för att träffa vår LC-syster i förskingringen, Ingrid. Det ska bli supertrevligt och Ingrid m fl har satt ihop ett trevligt och ambitiöst program. Jag kommer hem sent på söndag eftermiddag.

Någon halvtimme efter att jag hade bokat tågbiljetten hem (det fanns en bilplats för lite i bilen som går hem lördag em) fick jag veta att jag behövde åka till Stuttgart. Denna resa börjar måndag morgon och avslutas onsdag eftermiddag. Det känns lite jobbigt i mammahjärtat faktiskt. Och lite lite jobbigt i hustruhjärtat, för det blir rätt mycket för Peter att rodda själv... träningar, kalas, lek för Malin, och sen allt det vanliga med mat etc.

Nu är jag lite uppstressad över att ha rena kläder som passar på tyska kontoret (hade varit skönt att vara hemma och tvätta ikapp inför resan) men nu blir det som det blir.

Om inte förr hörs jag av kring nästa helg. Då är det april och VÅR - eller hur?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Visst känns det jobbigt att vara borta så mycket? Undrar om killar känner likadant när de reser mycket i jobbet ...Jag kom hem igår efter tre dagar i Hindås (igen - utbildning genomförd denna gången så jag slipper åka upp igen, hoppas jag) och Isabel passade på att bli sjuk i måndags kväll så Rickard fick vara hemma i två dagar utan ngn backup eftersom hans föräldrar passat på att åka till Gran Canaria.Det löste sig naturligtvis alldeles utmärkt men ändå kan jag känna dåligt samvete för at tjag inte var hemma och hjälpte till ... undrar som sagt om han har samma dåliga samvete när han är borta och barnen blir sjuka ...Nåja - ha det så kul i Danmark/Tyskland!Kram, Lotta

2009-03-26 @ 21:53:08
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Hej!

Det passar väl bra att du är iväg, då kan jag kanske få en chans att hinna läsa ikapp här :-) . Ses idag! Ingrid

2009-03-27 @ 09:04:30
Postat av: Nillan

Visst får man skryta med sina barn - även när de inte är med i mattetävlingar! Vem ska skryta om en, om inte ens föräldrar gör det? Kul för Julia - häls att hennes mosin är stolt!

Ha det bra på dina resor! Kram!

2009-03-27 @ 11:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0