Helgförberedelser

Idag har jag haft fullt upp med att förbereda för helgen, som förutom spapartyt innebär ett efterlängtat besök av familjen S från Sigtuna. Gunilla ska med till spaet förstås och Patrik och barnen ska delta i Peters herrmiddag, tema Minnas cykelsemestern i Stresa (genomfördes i september, utan fruar (märk väl, jag säger inte "utan kvinnor") och barn). På herrmiddagen kommer ca 7 barn att störa... Patrik och Gunilla och barnen stannar trevligt nog ända till söndag!

Jag har varit på IKEA och fyllt på förrådet av täcken och kuddar - brukar låna ihop när vi får fler än en nattgäst men är lite trött på att jaga utrustning. Bra att ha hemma!

Sen har det varit ett stort inslag av logistikplanering... Vi är 20 som ska till Ystad på lite olika sätt, och några långväga gäster kan gott servas med att hämtas på Svågertorp/Malmö C. Schemat är dock något chokat. Det är ju också bra om samåkning kan ordnas - jag vill ju att så många som möjligt ska dricka vin.

Visa sig i baddräkt i mars.... känns inte så attraktivt faktiskt! Särskilt inte som vissa är nyanlända från Afrikas sol... Ursprungsplanen var såklart att vara lite slank och vältränad till det här tillfället, men de sista månaderna har det snarare gått åt motsatt håll. Såhär ett par dagar innan får man istället satsa på att klippa klorna till att likna tånaglar (kanske lacka dem??)

Peter och jag har fått en ny stor matta av svärfar, som vi har rullat ut under matsalsbordet (mattan; inte svärfar) - så välkommet för den förra ville alltid fastna i de bakre stolsbenen. Skakat gamla mattan och lagt ut den i sovrummet.

Vissa saker återstår... t ex hitta fram champagneglas och listigt föra in dem på hotellet utan att få onda ögat av personalen. Nämnda Gunilla bjuder nämligen på finfint bubbel! Även att bestämma klädsel (festlig klänning som jag hade på nyårsafton??) Ringa restaurangen och stämma av att de fått mina instruktioner.

Kommentarer
Postat av: Marie C

Klänning på Nyårsnivå....då slår jag till med en på midsommarnivå, annars matchar jag ju inte solariesolbrännan från spa-eftermiddagen. Fast efter bastu, jacuzzi och massage är man ändå illröd över hela kroppen och solarium helt bortkastade pengar.

Jag som då är av typen "tänka i bilder" ser ett gäng på 20 finklädda tjejer/damer/tanter/kvinnor whatever likt en orden(Galenskaparnas parodi: http://www.youtube.com/watch?v=qan4js40bwg )inta restaurangen nere i katakomberna. Herre Gud måtte alla manliga Ystadbor hålla sig hemma i morgon.

2009-03-12 @ 17:40:18
Postat av: Karin Dahlgren

Ja det är bra - klä upp dig till tänderna bara! Jag har alt. 2 att fortsätta i lunchstassen - byxor och blus - beroende på hur festliga ni andra blir.Karlarna håller sig lämpligen på avstånd (om de inte vill bjuda på drinkar förstås).Och Tjejer är rätt benämning!!

2009-03-12 @ 18:05:27
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Victoria

Ojdå...så fint? Lite sent att ge sig ut på shopping nu. Jag tänker annars att just det där med att måla tånaglarna är en hanterbar nivå.Det ska bli jättekul hur som helst!

2009-03-12 @ 19:27:49
Postat av: Karin Dahlgren

Du är ju alltid snygg, Victoria, grattis på namnsdagen också! Och det går f ö bra med jeans.Nu var det ju så att jag köpte ju en klänning till en viss julfest som blev inställd... vill ju gärna få slita lite på den...Nu ska jag snart ut i snöyran och hämta långväga gäster (Linköping resp Uddevalla) som kommer till Malmö C med en timmes mellanrum. De ska sova hos Mor och Far i natt.Och - guldstjärna till mig! Jag har plockat ner julgardinerna. Tur att man får gäster ibland så att man skärper sig.

2009-03-12 @ 19:44:00
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag skulle till och fila fötter och måla naglar när jag kom på att jag ju skall få fotbehandling. HA, så slapp man det! Fast raka benen får jag nog ta och hinna med efter dagisavlämning. nickarJag skall nog dock ut en sväng på stan och se om jag hittar ngn snygg top innan fika imorgon. Jag har ju förmiddagen ledig. Var det 12:30 lunchen började?

2009-03-12 @ 22:37:13
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Karin Dahlgren

Ja - lunch 12.30 - gott om tid för shopping... det finns åtminstone en gäst som VERKLIGEN skulle behöva det... Mimmi blev bestulen på sin väska på Gbg C!! Tur nog har hon ungefär samma stora fina storlek som jag så jag har rafsat fram lite reservkläder. Så tycker ni att Mimmi ser bekant ut i morgon vet ni varför!

2009-03-12 @ 23:01:30
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0