Skolavslutning

Dagen har gått i ett rasande tempo... Julia slutade nian idag och föräldrar var inbjudna.

Julia slutar nian

Både Peter och jag var med. Det var mycket uppträdanden och ett par tal på skolgården; sen betygsutdelning i klassrummen. Julia fick finfina betyg. Regnet hängde i luften.

Sedan körde Peter till jobbet, och jag fortsatte till Limhamns kyrka och Katarinas avslutning. Jag satt allra längst fram med Aase (lite bakom pianot men jag tyckte att det var bra platser och jag lyckades med att inte gråta fast det var så högtidligt.

Snabbt som ögat, handla fika på Konsum!

Anslöt med klassen i Katarinas klassrum där bästa fröken Carin höll sitt avskedstal. Sen sjöng klassen "Tears in heaven" för henne (som överraskning) och då kom tårarna. Det är tydligen en sång som hon tycker om.

Efter det bytte jag cykeln mot bilen och körde hem med fikat till Aase. Vi har en speciell tradition att fika tillsammans på skolavslutningarna. Mindre dramatiskt i år än tidigare.

Sen FULL FART till jobbet - kolla av ett par mejl och så skulle jag hämta min chef för ett seminarium i Lund som vi skulle på tillsammans. Men han hade fått förhinder (och han som lovat att visa vägen). Nu kom jag vilse och för sent! Och på vägen hem, fastnade i otäcka köer. Hämtade Malin hos mina föräldrar.

Nu: med stortjejerna till Mosaik; lämna Malin hos farföräldrar.

Inte så bra bild från i morse - Kata på dåligt humör - men i klänning som hon själv sytt i slöjden!!

morgontrötta

Kommentarer
Postat av: Marie C

Oj vilken hektisk dag. Vädrets makter är inte heller på examenshumör. Vill bara passa på att tacka dig för marknadsföringshjälpen.

2009-06-11 @ 21:50:14
Postat av: Anonym

Vilka fina tjejer!!! Jag är inte ett dugg överraskad över att Julia fått höga betyg. Hon borde fått något fint stipendium också! Att Kata kunnat sy en sådan klänning i slöjden är HELT fantastiskt!!!! Vilka milstolpar för tjejerna.

2009-06-11 @ 22:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0