Sommarens vackraste (lör)dag?

Otroligt nog fick det fina vädret hålla i sig så att även kontorsråttor fick glädje av det (även om jag själv nu inte avser att besöka något kontor förrän den 10 augusti).

Finaste finaste morgonen, kav lugnt, 25 grader redan kl 9, kristallklart vatten, kritvit sand... bara lite sliten efter gårdagens äventyr - det var såklart Falsterbo som var målet. Och när det började bli smockat på stranden och det stramade i skinnet åkte vi hem - vid ett. Jag vet att man ska vara tacksam över varenda sån här dag, och det är jag! Eftersom stortjejerna är på vift hade vi bara Malin att styra med. Hon var mycket nöjd med badtemperaturen men lite besviken på att piratskeppet (glassbåten) inte dök upp.

Sedan kändes resten av dagens aktiviteter kanske inte lika optimala - vi förlänger ju vår altan och har spanat efter billiga sjöstensplattor på Blocket. Det är svårt att hitta i rätt format på rimligt avstånd, men nu fanns det 11 kvadratmeter av rätt sort i Klågerup, gratis dessutom. Så i närmre 30 graders värme plockade vi upp, lastade och lastade av 1200 kg plattor. Peter har ont i ryggen så jag tog en ovanligt stor del av släpandet. Men vi samarbetade bra - kanske resultatet av 17 års äktenskap som vi kunde fira just idag. T o m vädret kändes igen!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Oj. Ingen slump att du vinner i armbrytning :-)

2009-07-05 @ 00:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0