Gyllebosjön

Idag hade vi ganska spontant (med kort framförhållning) bestämt en utflykt tillsammans med vänner, till en fin badsjö med hopptorn i närheten av St Olof på Österlen. Prognosen var 20-25 grader och mest sol.

Ungarna väcktes och vi satt i bilarna halv tio som planerat, med badkläder och matsäckar i bagageutrymmet.

På vägen stänkte det litegrann men kunde klarna upp. Ungar och pappor kastade sig i sjön - hoppade från hopptorn (3-meters). Åsa och jag inväntade solen innan bikiniläge. Det fanns hopp om att molnen skulle spricka upp, men det gick i motsatt riktning...

Notera sjöns yta...

Vi lyckades fika under ett träd men titta gärna på sjön så ser ni regnet...

Det tilltog och blev mörkt på himlen så vi hoppade in i bilarna och for mot Malmö. Det regnade då ordentligt. På vägen tänkte vi ta en kopp kaffe på the Lodge i uppehåll och sol - men det var under renovering.

Precis intill stora vägen när man tagit av till the Lodge fanns ett UNDERBART fik med hembakat och härlig trädgård att sitta ner i. Vi 5 fikade för 115 kr. Inte Espresso House-priser, precis!

Malin, Moa och Kata

Fiket hette något med "Systrarna ... ". Trevlig personal och vetebröd direkt från ugnen. Trädkoja, kaniner i bur mm roade barnen.

Trots dåligt väder - en trevlig dag. Nu i Malmö - sol, 27 gr och vi ska packa inför semestern. Just det - kanske inte hörs här på ett tag. Om du  vill följa med på resan kan du söka på Karin7d och Sommar i ItalienResdagboken.se. Kanske får du redan automatiska mejl... man vet aldrig vad tekniken gör och inte gör.

Ingrid! Kul att du är tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du behöver experthjälp märker jag:

Systrarna på Solhjulet, http://www.solhjulet.nu/

Nyttjat andra säsonger, jättegott, men då olämplig lekmiljö för små barn. Tur att barnen är större nu!Blir nog ändå inget mer fika denna semestern. Just kvitterat ut hunden från djursjukhuset för nästan 12 laxar...

2009-07-15 @ 21:48:23
Postat av: Ingrid

Var ju bara tvungen att se om du skrev här också... :-)) . Vilket jättemysigt fik ni hittade!! Vi hörs igen på resebloggen. Kram!

2009-07-27 @ 00:56:06
Postat av: Trina

Sounds like an enjoyable trip although the weather was not perfect. We have returned back from our holiday at sea, so I am online again. Try to follow your trip with the links you gave.

2009-08-03 @ 17:10:20
URL: http://aitikarhu.vuodatus.net
Postat av: Ingrid

Nu måste du ta bort "Fira min 40-årsdag?" i rubriken på din blogg. Hoppas vi ses här snart igen!

2009-08-04 @ 14:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0