Frukost i det gröna

Sommarmorgon

Mest så att man har ett bevis för att det verkligen finns sådana dagar - man vaknar upp, utsövd, lagar sitt kaffe (för all del störs friden av tjattrande 5-åring), öppnar altandörren och slår sig ner. Klockan är inte mer än 9, men ändå är det så varmt att man nätt och jämnt kan sitta där.

En stund senare kommer yrvaken 12-åring ner.

Och det är för hennes skull som det har kommit in en lat dag i sista hetsiga veckan innan semester.

Katarina ska åka till Mosin Mimmi på Västkusten och leka med Mimmis hundar och nästkusin Frida några dagar. Jag vågar inte rkitigt lita på att hon ska kunna lösa kuponger och hitta till rätt buss på Göteborg C, så jag och Malin åker med henne till Göteborg, och sen hem igen medan Katarina fortsätter med bussen.

I morgon är det sista arbetsdagen som avslutas på Lilla Torg och avfirning av en kollega, Ola. Ca 10-15 st från min avdelning följer med, så det blir nog kul.

Sen - 5 veckor av idel solskensfrukostar - eller vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vad härligt med 5 veckors semester!! Jag tar tre nu (började med en extra dag igår) och så tar vi en eller två till i september.Vad mysigt det ser ut i trädgården. Vi har lite mer att fixa innan det blir lika mysigt - men det tar sig.Fika en dag?

2009-07-04 @ 20:33:29
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0