Trivial PursuitJag var hembjuden på spelkväll hos Pippi och Li. Tur att man mötte bara sådana som man inte har någon fasad att hålla uppe inför! Vi alla tre svarade rätt korkat på några frågor. Frågorna var ganska gamla - bl a fick Li frågan vad öststaternas motsvarighet till EG heter (rätt svar: Komekon). Jag kunde iaf glänsa genom att ange hur många volt ett bilbatteri vanligtvis har (rätt svar: 12 V). Li vann.

Nästa speltillfälle ska vara här för Pippi hade hört talas så mycket om GuitarHero etc men aldrig provat. Vi kan nu även erbjuda Buzz och Singstar.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Rickard och jag kan inte spela TP längre. Vi blir bara sura på varandra.Vi spelar Carcassonne istället. Hur kul som helst och mycket mer turspel än TP.Guitar Hero är Rickard helt oförstående inför. Spelades hos PelleK i somras. Singstar verkar kul dock ... vad spelar man det på? Xbox?

2009-01-04 @ 20:25:48
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

Som om du brukar vara en fasadmänniska. Jag tycker du är ganska prestigelös, men jag kanske har misstagit mig... Jag vet ju att du också är en grym tävlingsmänniska.

Jag älskar sällskapsspel och vi har massor, som tyvärr används alltför sällan. Buzz är också kul!

2009-01-06 @ 10:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0