TGIF

Det finns väl ingen mer talande fökortning? Thank God Ii's Friday! Och tänk att det är lika skönt varje gång. Den här veckan var det extra skönt av flera anledningar:

  • Igår fick vi veta att det ska bli uppsägningar på jobbet i Finanskrisens spår. Jag är väl inte så orolig för egen del (det är väl som med otrohet; man själv är den sista som får veta) men det länns ändå olustigt oc tar en massa energi.
  • Jag har knäppt mycket att göra på jobbet och är pressad från flera håll. Dessutom går det både feberinfluensa och magsjuka på avdelningen och hemma är Malin hes och hostig och Peter förkyld.
  • Julia har haft prov på första världskriget och Katarina på Nordens geografi mm och båda verkar trötta. Julia stannade t o m hemma från sedvanlig filmkväll med kompisarna.

Julia och Katarina hade önskat fläskpannkaka till middag! Inte precis det jag förknippar med fest. Men jag lagade snällt så fick jag o Peter ostbricka. Peter hade påpassligt nog handlat en bag in box med vin på lunchen. Gissar att han tar ett avslutande glas till disken medan jag nu lägger Malin. Till middagen hade vi diskussioner om karriärmöjligheter - Julia dissar Katas drömmar om att bli "kändis" - t ex skådespelare, modell eller artist, eller åtminstone jobba på modetidning. Båda var överens om att man vill väl inte jobba på kontor... som jag och Peter gör. Julia var mycket irriterad över att vi inte ville berätta våra månadslöner för henne; "Till och med våra lärare berättar ju vad de tjänar".

Förresten, på jobbet frångick jag mina principer och åt min fredagskaka, för idag var det fastlagsbulle! Jättegod!

En intensiv vecka väntar - får ni få stackars trogna läsare nog ta del av här på bloggen.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej! Strax väntas R hem i natten efter en knapp vecka i Sverige. Efter jobbet idag har han varit på biblioteket i Dalby, hämtat saker i huset där, hälsat på sina föräldrar och fått middag där samt storhandlat på ICA Maxi. Så jag ska ta emot och packa in alla matvaror, innan sänggång. Här var alla också trötta ikväll, utom Johan :-).

Första världskriget avverkade Linnea i höstas och jag fick en rejäl uppdatering då jag förhörde henne.

SÅ vad vill Julia bli då?

Vad otroligt tråkigt med uppsägningar!!! Det går som en löpeld nu. Vi får sätta igång och shoppa och få lite fart på ekonomin igen! Jag tror jag ska börja imorgon...

Trevlig helg! Kram Ingrid

2009-01-16 @ 23:28:33
Postat av: Marie C

Just nu är det perfekt om alla fokuserar sin shoppinglusta på styrsystem och operatörsterminaler för industrin :-)

Ha en skön helg Karin och alla dina bloggläsare.

2009-01-17 @ 09:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0