Pärlplattor

Många lediga dagar har fördrivits genom att lägga pärlplattor. Trots att vi inte ens stryker alla gick det lätt att håva upp ett gäng till fotografering:

Julens pärlplattor

I huvudsak lägger Malin dem helt själv men ibland assisterar någon syrra. Jag tycker att det är intressant hur hon ibland lägger symmetriskt och ibland helt slumpmässigt.

På diskbänken finns det alltid plattor som ska strykas:

Pärlplattor som väntar på strykning. Finns visst alltid några på diskbänken.

Här ser ni Malin när hon arbetar:

Malin arbetar flitigt!

Reflektion: Jag tycker att det är mycket vilsamt att sortera in pärlorna i facken. Upplever mig inte annars som ordningsmänniska men just det känns riktigt skönt när de ligger fint i olika färger.

Tips: När jag nu såg Ingrids kommentar kom jag ihåg hennes underbara inlägg från pärlfabriken!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja, du vet ju att jag också älskar pärlplattornas värld. Nästan alla barn verkar gilla det, killar som tjejer.

Vilken bra låda med fack du har!! Jag har små barnmatsburkar med en färg i varje, men då "måste" jag hälla upp dem på små fat och skålar varje gång de ska använda dem, när de är ett gäng barn som ska använda dem. Jag kan också tycka att det är riktigt rogivande att sitta framför TVn och sortera färger, men det var inte lika kul för några år sedan då jag gjort det en hel kväll och dagen efter hällde Johan ihop dem i en stor låda för att "det blev så fint".... Då var jag inte glad!!!

2009-01-06 @ 10:36:19
Postat av: Lotta

Isabel har inte riktigt kommit in i pärlplattornas värld. Hon lägger ofta pärlplattor hos farmor men hemma blir det sällan eftersom det helst skall tajmas med Sofias sovstund (dvs bara på helgerna)Tar gärna emot tips om hur man bäst stryker pärlplattor - svärmors har inte blivit bra och jag har aldrig gjort det.Sortera färger kan jag se skulle vara rogivande, men jag ser bara framför mig att Isabel blandar alla igen och då hade jag blivit helt kokt.

2009-01-06 @ 16:30:02
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0