Feedback språkresa

Uppenbarligen ett bra ämne för många kommentarer! Tack för all input.

Skrattade mest åt Präktiga Ingrids "så vill jag hålla skolfesterna drogfria". Vilken överraskning! Eller inte... skönt med vänner som man vet var man har!

Vi får väl se - det är ju inte hugget i sten ännu. Mycket annat ska tajmas i sommar. Julia själv skulle helst åka till USA och vi tittade på en del alternativ i Berkeley - där hon hade kunnat "passas" av morbror Mats och moster Maw. Men det skulle kosta en förmögenhet.

Roligt också att ni kommenterade på "fotografiskt minne". Barnskryt välkomnas! Det är väl fint att vara stolt över sina egna ungar - vad skulle man annars yvas över?

Ser med glädje att jag haft 9 unika besökare idag (och då står jag själv för två). Rekordet är 12, precis efter att jag skickade ut inbjudningar till 40-årsdagen och tipsade om bloggen. Nåja - trägen vinner. Fast mest skriver jag ju för att jag själv tycker att det är roligt, även om publiken och kommentarerna fungerar som morötter. I veckan kommer Middagsfridsreferat - fick ny leverans idag.

Kommentarer
Postat av: Marie C

Ja appropå 40-årsfirande ser jag just att alla hinder för att deltaga även dagtid på fredagen nu är undanröjda.

2009-01-19 @ 22:38:30
Postat av: Ingrid

Alltså, jag hittade inte på uppsatsämnet själv!!! Det var det som var det givna temat, ha ha ha.

Jag förstår ökningen av antalet bloggläsare efter ditt utskick. Jag såg samma effekt efter att vi skickat ut vårt julkort.

Du får väl vara lite mer generös med att lämna ut din bloggadress så folk har koll. Smart är väl att kommentera några bloggar man gillar och skriva sin bloggadress där som du gör hos mig. Då kommer säkert en del klicka sig vidare och tycka att det är spännande att läsa. Kram Ingrid

2009-01-20 @ 13:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0