Disneyprinsessor on Ice

Lördagen evenemang var Disney on Ice - praktiskt nära på Hyllie Arena. Vi hade fint besök från Linköping, av min kusin Nillan och hennes 5-åring Kajsa. Mer om det i ett eget inlägg!

Vi fördelade oss med 5 personer i bil och 2 på cykel. Det var mycket förhandlingar och stora protester från Katarina som drog nitlotten och fick cykla tillsammans med Peter. Väl framme bröt hon nästan samman när hon trodde att också skulle behöva sitta tillsammans med Peter. Lyckligtvis hade vi 5 platser intill varandra medan Kajsa och Nillan fick sitta för sig själva. I pausen träffades vi och fikade.

Föreställningen var fin och påkostad - många fina dräkter. Sen kanske inte jag själv tycker att just Disney-prinsessorna är det mest fantastiska man kan uppleva. Våra småtjejer var av en annan uppfattning.

Det var svårt att fotografera men jag bifogar ändå några stycken.

Först Ariel med några lakejer:

Ariel

Ariels krabba Sebastian:

Ariels krabba Sebastian (tror jag)

Vackra Askungen - Kajsas favorit:

Askungen

Julia tyckte bäst om Mulan (inte otippat), Malin och Katarina föredrog Ariel.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vi såg också Disney on Ice igår. Det var lyckat.Jag såg Isabel torkade sig på kinden i början och väl hemma igen sa hon att hon varit så glad att hon nästan grät.

Känns kul att kunna ge henne ngt sådant.Jag gillar konceptet - kul att de gör något så klart riktat mot tjejer för en gångs skull - men visst prinsessorna är kanske inte alltid världens bästa förebilder. Tänker främst på Ariel som verkligen utplånar sig själv för att få sin prins men men.Väl hemma frågade jag om detta var bättre än BonBon-land. Efter en stunds betänketid sa hon att: Nej det var det inte.Törnrosa är Isabels favoritprinsessa.

2009-01-25 @ 19:29:37
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0