Bloggbesökare

Ja, Nillan, jag gjorde samma iakttagelse. Har t ex märkt att när min kompis Ingrid skrivit om att gå till frissan kom det reklam om hårförlängning, så jag har trott att reklamen snappar upp vad man skriver om... men vad i min text inbjöd till bröstförstoring? Hjälp - detta inlägg kanske gör! Tröstar mig nu, eller inte, att reklamen för tillfället är "Är du kreditvärdig?" och "Polis-sms".... Peter som inte verkar läsa min blogg något vidare (tur kanske) skrockade förtjust här inne vid datorn och frågade om jag själv valde min bloggreklam...

Ingrid, du gjorde kvinnan bakom Middagsfrid, Kicki, lycklig genom din kommentar att du flyttar var som helst där du kan får Middagsfrid!

Lotta, jag är nu rädd att få onda ögat av Rickard efter att först fått dig att plundra semesterkassan för mitt 40-årsfirande, sen ha övertalat dig till nya dyra matvanor.

Marie & Ingrid - jag har visst bättre självkännedom än ni, och försökte inte ens se Grammisgalan.

Nu blir det visst Pirates of the Caribbean 3 med Peter och Kata. Julia har 3 tjejkompisar på rummet och ser film där (tror jag).

Kommentarer
Postat av: Fru Celano

Haha, jag lobbade också för att vi skulle testa Middagsfrid. Nu bor vi ju "hin si om gäred" så några leveranser hit kan man ju inte räkna med, men leverans måndag eftermiddag till jobbet skulle ju funka. Du får nog rabatt eller present snart så som du värvar kunder till dom.Vi har annars enligt tradition avnjutit vårt "fredagsmys" från Restaurang Karl Johan i Skurup (http://www.restaurangkarljohan.se). Idag var det läckerheter som:

- Sommarrulle med räkor och jordnötsdip

- Sommarrulle med kyckling och jordnötsdip

- Wontonskal med lax och avokadofyllning

- Kycklinglår stekta i plommonsås

- Gröna bönor med sesam och chili

- Cheesecake med hallonsås

Till det svepte vi ett nytt vin som hette "gsellmann & hans" (läses med tysk accent)och beskrevs som bärigt vin med inslag av blåbär, gräs och lakrits. Alla favoritsmaker....särskilt gräs (!).

2009-01-09 @ 22:19:38
Postat av: Lotta

Tja - hans onda öga är nog inte så värst farligt. Rickard är snäll :-)Vi får första leveransen den 26e. Skall bli kul att testa. Jag hade gärna nämnt dig vid registrering men tänkte inte på att man kan göra det i fritextfältet.

För övrigt låter beskrivningen på köksmaskin man kan vinna hiskeligt lik en KitchenAid som jag har längtat efter så länge.

Trodde jag gjort mig av med sugen men så fort jag ser en på tv vill jag ha en igen.

2009-01-10 @ 23:01:24
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0