Bloggbesökare

Hej,

Vad kul med kommentarer!

Ingrid, du leder ligan i antalet kommentarer (ingen överraskning!). Ja, jag är lycklig över flickor i Madicken-åldern. Malin älskar Madicken men gjorde iakttagelsen att varken Madicken eller Lisabet har ju rosa. Madicken har väl oftast blått? Jadå, jag känner mycket väl till märket Petra... Katarina fick en klänning i stl 56 när hon var nyfödd, blårutig, och söt så att man kunde gråta. Och vi har haft klänningar och blusar lite till och från.

Och nej, jag tror inte heller att det är något svårt handikapp att vara vänsterhänt! Min lillebror är det också.

Visst är det bra att få ärva kläder! Vi köpte just några matchade set till Malin på Gymboree i Californien i somras. Oemotståndligt!

Lotta, tack för informationen om månen! Jag var riktigt mallig när jag kunde presentera fakta som att de var mina egna. Kändes mycket bra. Hoppas att lilla Sofia snart är pigg och inte delar med sig till er andra.

Marie C, jag har garanterat 40-årskris! Lovar dock att inte uppträda i kavaj med stora axelvaddar på min fest. Ärligt talat är jag väldigt upprymd inför att få fira med er alla goa tjejer. Hoppas att Jack är bättre nu!

Nillan, jag skulle nästan tro att Middagsfrid sprider sig. Ni bor ju ändå i tätort! Jag tycker att en av finesserna är att alla måste smaka på allt - det var tydligt uttalat när vi skaffade det, och man kan faktiskt bli överraskad, även om man är 11 år och vet allt. Idag kokte vi t ex matvete igen, för vi fick ju en hel förpackning i förra leveransen. Det var riktigt uppskattat, trots skepsis initialt. Och nu får du ju åka lite snålskjuts på mig när jag publicerar de bästa recepten! Jag lovar att bjuda dig och Kajsa på ett av favvorecepten när ni kommer. Vi längtar redan och Malin önskar att Kajsa ska sova i hennes rum; helst i hennes säng :-) Du slipper iaf sova med mig! Jag hör att Katarina och Frida har lite kontakt på Internet - kul!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det var så lite så. Messerschmit och så du vet? ;-)Jag hittade infon bl a här: bigmoon2009.htm" rel="nofollow">http://science.nasa.gov/headlines/y2009/08janbigmoon2009.htmFia-gumman hade 39.6 i eftermiddags och ligger just nu och hostar den där 2-veckorshostan hon brukar få.Har har vi kul nästan jämnt.

2009-01-13 @ 20:56:09
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Marie (f-69)

Jasså inte axelvaddar på festen besviken men står ju oss andra fritt att ta till både haremsbyxorna och pingvinärmar. Vem vet, kanske Ratko och Slatko också dyker upp...

2009-01-13 @ 21:51:28
Postat av: Marie C

På temat 80-tal och Ratko och Zlatko så ska visst en gammal snygging från Hildebrand-filmen "G" hoppa in i Let's Dance. Men i detta hushållet är dom tre mot en som hellre ser "På spåret". Fast jag tyckte ändå att Niels Jensen var snyggast...

2009-01-16 @ 20:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0