Bloggbesökare

Katarina, vad roligt att du läser här. Och jag visste inte att du hade en egen blogg! Antar att man får läsa eftersom du skriver in adressen?

Ingrid, du är ju mästerkommentator! Nu vet jag hur glad du själv är för kommentarer och du föregår verkligen med gott exempel. Extra roligt nu när det plingar till av nya kommentarer när jag höll på med inlägget om pärlplattor. Om nyår: jag är själv den där mesen som ofta stannar inne kl 12 och njuter bäst av raketer på avstånd. Hos oss har Peter introducerat "barnraketer" sedan länge (sådana som mest snurrar och hoppar på marken) men ungarna tänder nu även på en modell större - dock inte de riktigt stora. Jag förstår att det är irriterande när man tror att man är överens i gruppen hur det ska gå till och någon gör tvärt emot. Vi firade nyår med kompisar tsunami-året och blev ombedda att inte ta med raketer då. Det kändes rätt och jag gjorde även en insättning på motsvarande summa till någon hjälporganisation - symboliskt. Klänningen är från Gudrun Sjödén. Där finns en massa hippiekläder men då och då en riktig pärla. Fanns också i mörkrött. Dock har jag själv sytt till "skärpet" - fick ta en storlek större för att den skulle sitta snyggt över bysten och då blev det lite väl mycket tältmodell, så jag sydde in med hjälp av ett band från Panduro Hobby. Kakan är super och kan ätas när som helst! Skönt att höra att även ni med stora barn har nattliga besökare ibland! Bilder på Internet verkar vara ett snårigt kapitel. Bäst är förstås att fråga - jag vet ibland i skolan att någon reagerar. Ojdå, nu kom det 4 kommentarer till!! Fantastiskt.

Lotta, jag kollade in Carcassonne på din rekommendation men det verkade för komplicerat, tyckte jag. Blev dock sugen på Bet your brain när jag kollade lite på spelsidor... Vi har GH, Singstar, Buzz till PS2. Finns till PS3 också. Kanske till X-Box. Julia har GameCube på sitt rum och där spelar de lite MarioCart, Bongotrummor och lite annat ibland.

Marie, jag är glad att ha sällskap i ligan av kvinnor som tror att de är jämställda, och kanske är det rent tim-mässigt men inte mentalt. Tack även för nya boktips! Alltid välkommet och jag har inte läst någon av dem. Grishams har jag dock spanat på någon gång - den andra inte hört talas om.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad då plingar till när du får en kommentar??? Hos mig plingar inget! Du ser, jag har förmodligen ingen koll på finesserna här...

Jag köpte Bet your brain till R i julklapp och tror det är jättekul, men vi har faktiskt inte prövat ännu. Jag köpte Cranium bara sådär, på jullovet och det är det vi kört på kvällarna och alla gillar det.

Gudrun S hade jag aldrig gissat, som du själv skriver är det inte en typisk klänning för henne, men sy om fixar inte jag...

2009-01-06 @ 14:17:07
Postat av: Fru Celano

Ja det är ju riktigt kul att följa din blogg. Annars läser jag inte sådana av kändisbloggare eller så. Tycker inte jag har intresse av deras kändisliv. Hade i morse en plan att ringa dig för offline-fika men L tog J till akuten i Ystad efter femte feberdagen och jag tog F till isbanan i Veberöd. Hittar du skrillor i Jacks storlekar så tag med till jobb i morgon så ses vi där :-). PS: Tack för brev i postlådan som kom igår.

2009-01-06 @ 16:02:57
Postat av: Lotta

Carcassonne är mindre komplicerat än det först kan verka. Man väljer själv vilka regler man vill ha med i spelet och det roliga är att kartan aldrig blir likadan två ggr.

Det går också snabbt att spela en omgång, ca 45 minuter så man behöver aldrig pausa och fortsätta nästa dag (typ Monopol - hata).Själv kör vi mest Wii när det gäller TV-spel. Xboxen används istället för DVD-spelare.

Vi spelade "BoomBlox" som vi lånat på bibblan. Mycket kul men frustrerande - jag fastnade på ett ställe och kom inte vidare. Då sa Isabel "Skall pappa hjälpa dig?"

Grrr. ;-)

2009-01-06 @ 16:33:08
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0