40 år - något att fira?

(uppdaterad 090131)

Ja, tydligen!

Nyligen har de allra bästa och käraste väninnorna fått en inbjudan till ett litet äventyr i mars när jag blir 40. Jag var lite nervös över upplägget - att behöva betala det mesta själv och ta ledigt några timmar från jobbet - men hittills verkar det inte avskräcka. Jag har fått 19 positiva svar, och guldstjärnan går till Aase, som efter bara några timmar efter att hon fått kortet glatt meddelade att hon såklart var med och tog 24-timmarsalternativet! (eller åtminstone 22-timmars).

Nu är ni förstås nyfikna på vem som kommer!

Jag själv
Aase
Åsa
Gunilla S
Marie C
Mimmi
Nillan
Lotta
Tina F
Malin
Michela
Marie A
Pippi
Lillo
Victoria
Pernilla
Ingrid
Gunilla W
Sofi
Pia

Kan hinta om att chokladinpackning verkar poppis, samt att stanna på hela arrangemanget.

Needless to say, så är jag mest brydd över att inte precis ALLA jag känner är bjudna... Det har varit svårt och jag är rädd att jag glömt någon självklar gäst.

Mycket nöjd med att ha lagt en länk till det här inlägget från bloggens startsida. Här ska ni hela tiden kunna se det senaste om festen! Längtar dock efter era kommentarer!

Några har frågat så jag har väl inte varit tydlig nog. Till födelsedagen önskas inga presenter utan din present till mig är att du kommer och firar!

Kolla in hotellet och behandlingarna?

Jag har funderat lite på transporterna. Ska ta reda på hur långt det är från stationen, för egentligen är det nog det smidigaste (och säkraste dagen efter) att ta tåget!

Kommentarer
Postat av: Marie C

Något att fira? Jag vet inte. Såg just ica-reklamen där Ica-Stigs rynkor gjorde utslag på scannern och fnissade förtjust. Reklamen var en paus i Grammisgalan där jag knappt kände igen någon artist. DET är att snart fylla 40!!! Boken du tipsade om härom dagen får snart en uppföljare av samma författarinna: "När jag fyller 40 ska jag vara snygg, rik och lycklig (och yngre)" Den släpps påpassligt nog i mitten av mars. Bra! Då hinner jag läsa den inna det är min tur!

2009-01-07 @ 22:33:03
Postat av: Ingrid

Instämmer med Marie C ang Grammisgalan som stod på här igår och jag såg spridda skurar. När det kom till årets kvinnliga artist kände jag inte igen hälften och tänkte att de måste mena årets nykomling. Försökte försvara mig med att jag bott utomlands så länge att jag inte kan ha koll längre. Vägrar att koppla det till min ålder, ha ha ha ha ha ha ha ha. Kram.

2009-01-08 @ 09:21:38
Postat av: Nillan

Intressant att en annons om "snyggare bröst" står ovanför kommentarerna på denna sidan....Själv kör jag med devisen "Man ser så snygg ut som man känner sig!" Vilket vissa dagar innebär modell disktrasa, men andra klår jag vem som helst! Fast en liten chokladinpackning kan väl inte skada... Kul!

2009-01-09 @ 17:18:11
Postat av: Ingrid

Så trevligt att se mitt namn i detta glada sällskap! Har Pia inte hunnit svara ännu?

Jag hörde i förrgår att kvinnor med storlek 42 i kläder är de som känner sig lyckligast och mår allra bäst. De med stl 38 var inte ens med på top 3 placering i lycklighetsskalan. Kanske något att tänka på när vi tycker att vi har ett par kilo för mycket. Det kan ju vara värt det kanske...

Kram Ingrid

2009-01-24 @ 10:47:41
Postat av: Gunilla Gorilla

Ett tecken från andra sidan: Jo, jag har överlevt min 40:årsdag. 40:årskrisen är dock konstant. Alltså, jag känner inte Er andra så fram till kalaset vill jag få lite mer information. Jag vill inte göra bort mig fullständigt. Till exempel: Ska jag ta med mig träningskläder och träna lite innan min helkroppsmassage, eller är vi av åsikten att promenaden mellan baren och poolen är fullt tillräcklig?

Åhhh, det ska bli såå kul!!

2009-01-24 @ 12:39:24
Postat av: Nillan

Lämnar träningskläderna hemma. Lite poolbad, trevligt umgänge, god mat och dryck och sedan lite mer god dryck och umgänge osv...känns helt ok. Ingen prestationsångest! Man kan ju sparka lite med benen i poolen - vattengympa tar ju så bra.;-)Ska bli kul att träffa alla som jag nu bara har namn, men inget ansikte på!

2009-01-27 @ 22:25:58
Postat av: Marie C

Jag tänkte låta bubblorna i poolen göra jobbet! Det kan ju alltid kittla till i någon cellulit. Sedan måste man kanske gå mellan hotellet och taxin vem vet?

2009-01-31 @ 09:59:28
Postat av: Aase

Trevligt att ha fått guldstjärna i att svara snabbt! Jag ser verkligen fram emot den 13/3. En otroligt trevlig idé som bara inte kan gå fel!! Det låter lagom med vattengympa, inte vill vi vara helt utpumpade tills på kvällen?!

Det ska bli roligt att träffa alla Karins vänner och att få fira dig, Karin!

2009-02-12 @ 13:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0