Skridskoskola

Småskrillor

Idag skulle Malin gå i skridskoskola för första gången. Hon har åkt en hel del med Peter och har helt nyligen vågat släppa honom och åka så nätt på egen hand. Katarinas konståkningstränare tycker att 4 år är en utmärkt ålder att börja med konståkning. Nu är det inte så mycket till konståkning utan mer "Tuppen" (åka på ett ben) och "Köttbullen" (åka på huk) och liknande.

Jag var inte så säker på att Malin skulle godta att Peter satt på bänken istället för att assistera henne på isen (inte minst med skidresan i färskt minne), men när hon kom hem strålade hon av glädje och var så nöjd. Det hade varit tre unga tjejer som tränade dem på isen och de brukar vara jättegulliga mot småungarna. Jans och Pias lilla Anna, bara 3 dagar äldre än Malin, var också där.

Malin var den enda i gruppen med svarta skridskor, och de är faktiskt lite mer stabila än vita. Det var dock ingen som sa något om "killskridskor" så hon var lika nöjd ändå. Katarina påpekade att hon bara hade svarta skridskor under de 2 första lektionerna - sen fattade vi att det skulle vara vita. Nu var Katarina 7 år när hon började, så hon hade väl lite mer koll.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åsa (på jobb) berättade att deras minsta började i Malins ålder och går tydligen nu i ngn sorts specialklass för lovande åkare. Hennes äldsta flicka ifrågasätter varför hon inte fick börja tidigare.Isabel har börjat prata om att hon dansar balett (hon gör små piruettförsök och hopp och skutt).. kanske vi skulle se oss om efter en danskurs/skridskoskola för henne.Fast med simning på söndagar och Skogsknytte på lördagar tycker vi det räcker än så länge ...

2009-02-01 @ 23:15:21
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Andréa

Tjena tjejen :)

Kolla in min sminkblogg! http://makeupartisten.blogg.se

Lägg gärna till mig på bloglovin.com om du har lust :)

Hoppas du har en skön kväll!

2009-02-01 @ 23:41:35
URL: http://makeupartisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0