Högtidsdagar...

Nu har vi minsann firat lite här i familjen.

Först ut med att fira min stundande 40-årsdag är ICA. Malmborgs i Limhamn har skickat mig en check på en valfri Frödingetårta, och av ICA Maxi får jag en Dajm-tårta och en tårtspade... fint va? Annars kan jag tåla mig 10 dagar till innan jag tippar över 40-strecket!

Igår fyllde Peter (43). Vi firade med skönsång innan Katarina skulle på morgonträning (jag skjutsade dit henne kl 07). Peter fick ett funktionsunderställ i ylle (ska inte stinka lika mycket som de i konstfiber) som han själv valt ut samt keps, handduk och tröja från MFF-butiken. Mina föräldrar gav honom två böcker. På jobbet bjöd han på fastlagsbullar och damerna sjöng sedan för honom och gav honom choklad (med chili!) och kakor. På kvällen var vi hembjunda till fantastiskt trevliga familjen G. Peter var lite orolig över att det kanske inte skulle få tittas på hockey, men Ulf hade ordnat inspelning på digitalboxen, så vi såg delar av matchen i efterhand. Underbara Åsa brukar ha järnkoll på allas bemärkelsedagar men hade missat att det var Peters dag. Hon blev lite generad men vi intygade att det var bästa presenten, att få komma dit och umgås och äta och dricka gott. Malin ville helst att vi skulle sova över där, i 10 veckor. Katarina hade fått hoppa in för en sjuk kompis på melodifestivalsgenrepet så hon kom inte förrän senare.

Och idag, gratulerar jag visst mig själv på bloggen! Det är nämligen min namnsdag, Maria.

Andra intressanta händelser: Mor åkte till Ecuador igår för att hälsa på Johan, Alexandra och Nicolás, jag blev erbjuden ett jobb (som jag inte ska ta) på rekommendation *smickrad* och idag har jag stått på loppis på hemska Marknadsbörsen med LC-tjejerna. Peter är med Kata i Halmstad där hon tävlar i konståkning.

Lördagshälsningar från Karin Maria Esmeralda

Kommentarer
Postat av: Lotta

Grattis på namnsdagen. Vi har gjort IKEA (utan barn) och nu (22:00) har allt blivit hopskruvat och det mesta har packats in på plats.Och jag har världens förkylning på G - den har nästan brutit ut.Oh! Och Sofia har fått flytta till stor säng! Lilla snuttan blir stor.

2009-02-28 @ 22:35:51
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Grattis på namnsdagen! Jag har en Maria på besök här nu också :-) . Vad var det nu Kata skulle göra på melodifestivalen?

Kram Ingrid

2009-02-28 @ 22:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0