Främmande FågelJag hade fallit för att hyra 3 filmer på en vecka och nu har jag fått hetstitta för att hinna se alla innan återlämning idag.

Jag har läst många av Anna Janssons böcker som utspelar sig på Gotland och gillar både böckerna och miljöerna. Har sett att något gått på TV men inte hunnit följa. Så, blev glad när jag såg denna film balnd nyheterna på hyllan. Insåg inte att det var 4 avsnitt à 45 minuter... Men jag har nu sett alla fyra och blev inte besviken!

Underbart vackra Gotland, spännande intriger, lite kärlek, lite modersångest... Fares Fares har jag inte sett på länge och det var ett kärt återseende.

Inser nu att jag nog ska teckna mig för Lovefilm där man får hem filmer och ser på dem i godan ro, postar dem sen, och får hem nya.

Kommentarer
Postat av: Fru Celano

Man kan också hyra till sin dator från http://www.sf-anytime.com/. Smidigt, en sladd till TVn och man har ett dygn på sig att kolla. Problemet är när man möblerar om och datorn får en ny hörna i tillbygget ... då blir sladden på tok för kort :-). När vi är i Ystad ska jag berätta en annan erfarenhet ifrån sf-anytime rodnar.

2009-02-07 @ 15:20:52
Postat av: Karin Dahlgren

Aaahhh, lät du Lars hyra film eller??? Vill gärna höra de rodnande detaljerna i Ystad :-) eller innan!Jag har nu tecknat mig för en gratismånad med Lovefilm så får vi se. Peter har redan dömt ut det. Så förvånad jag blev - not.

2009-02-07 @ 21:14:00
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Fru C

Nej, jag var högst medskyldig, möjligen t o m ansvarig. Vi trodde det var Jan Malmsjö och Sif Ruud - mer säger jag inte.

2009-02-07 @ 23:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0