Bloggbesökare som kommenterar!

Trevligt nog har det varit ett uppsving i kommentarer under det sista dygnet. Det har varit lite glest ett tag annars... men jag påminner mig då om att jag skriver mest för att det är roligt för mig själv. Det känns bra att inte bara skriva om automationsprodukter...

Far - kul att du kommenterar och kan relatera till skidåkning mm. Klart att du gillade inlägget som hyllar dig!

Mor - det är väl första gången du lämnar en kommentar? Jag tror att det är för dig, lite som för mig, att det känns som att fönstertitta eller tjuvkika när man tar del av andras bloggar. Man blir ju inbjuden till en del ganska privata händelser. Men jag har vant mig nu, och läser gärna andras bloggar, fast jag kommenterar helst bara till dem jag känner. Klart att du satt inne med fakta om quinoa! För övrigt kartlägger Julia, på uppdrag av den nye, 30-årige, manliga hemkunskapsläraren, varor som är märkta med Krav, Svanen, Fairtrade mm, och tack vare Middagsfrid låter det som att vi är världens hälsomänniskor! Hon hittade minst 5 olika ekologiska fullkornsprodukter i pasta- och rislådan.

Ingrid - du har ju varit i Italien några dagar och det är alltid ett tomrum när du är borta från datorn - både bland mina bloggkommentarer och i din egen trevliga blogg. Det förvånar mig inte alls att inte du uppskattar tystnad! Buller och bång - liv och skratt och dans - så är det hemma hos familjen Franz. Till och med på rim! Snögubben (som Peter hade gjort) påminde mig om figurerna på Påskön. Jag ska hålla utkik efter Dalby hos Middagsfrid.

Marie - kul att du fått glädje av recepten. Jag håller med - man kan inte blint förlita sig på arbetsgången, utan man måste själv tänka ut vad som är realistiskt. Eller så räknar Kicki med att man ska laga superfullkornsris som tar 50 minuter att få mjukt nog att äta...

Lotta - jag tänkte på dig igår kväll, att det var ett bra tag sen jag hörde av dig. Inte heller din blogg har varit uppdaterad sen magsjukan... men nu hörs det som att alla är pigga och friska igen. Jag kan förstå att Middagsfrid inte passar alla, men nu har du testat i alla fall! Jag har bara boken om Oscar Wao inbunden men du får gärna låna den. Jag tar med den till jobbet när jag kommer ihåg det så kan Rikard vara skickebud. Dock önskar jag den tillbaka - pockets ger jag glatt vidare men nya inbundna böcker kan jag inte skiljas från så lätt. Dessutom är den här så härlig att hålla i - det är strävt brunt papper och så blankt tryck som fingrarna glider över = I like!

Annars har kvällen bjudit på ost- och skinkpaj - lagad av Mor - jag själv inriktade mig på grönsakerna som kom bredvid. Julia som hade beställt maten var mycket nöjd! Även Peter och Malin. Kata tog Felix köttfärspaj istället innan sin träning.

Jag skulle egentligen stå i MKK:s kiosk och sälja kaffe till frusna föräldrar som väntar på ungar i ishallen, samt choklad som tröst till tjutande ungar, men Peter samlade pluspoäng genom att erbjuda sig att ta kiosktjänsten. Nu lägger han Malin och strax ska han på hockey.

Under tiden pysslade jag med 40-årsfestförberedelser - idel överraskningar - men jag kan avslöja att ett uppdrag som återstår är att ringa och försöka pruta på vinet på restaurangen... får se hur det går!

Jag har också dammsugat Internet efter regnbågsgarnet som jag brukar sticka babymössor till nyfödingar av. En gullig kompis på LC nedkom med tvilligflickor häromdagen, 8 veckor för tidigt. Trots att de bara väger ca 1½ kg var verkar de må bra. Jag blev så sticksugen när jag hörde om dem, och så var allt garn slut!! I Malmö har man inte kunnat köpa det på länge men jag har haft lager i min garnkista. Nu har jag hittat det i en härlig butik i Uppsala - Yll och Tyll. Och de har rutiner för beställning över Internet - fantastiskt. Undrar hur många sådana mössor jag stickat.... tycker själv att de är både söta och praktiska. Dessa har jag hämtat från Regbågens egen website.


regnbågsmössor

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Karin,surfade in på din blogg eftersom Ingrids var tyst sen några dagar. Då kom jag på att titta på din. Jag fick scrolla ner och hitta en komentar från dig och så ...vips, ett klick och så var jag här! Kul! Det har varit intressant att läsa dina inlägg om Middagsfrid. Än är jag inte redo, men det diskuterades på senaste LC-mötet. Tydligen har en tjej i Bjärred startat ett "privat" middagsföretag till bra pris. Vet inte hur stora cirklar hon kör ut i. Helene i min klubb har varannan vecka och tycker det är en bra blanding.

Jag blev jättenyfiken: Vem har fått barn???? Maila mig om du vill! Jag började på nytt jobb idag så jag har ingen TetraPak-dator hemma ikväll. Ska få ny säkerhetskod. Bytte bara mellan företag inom TetraPak men det är massor av byråkrati och administration...

Ses vi den 6 mars??? KOmmer ni många? Bara 35 hade anmält sig idag på lunchen, men vi räknar med att ytterligare ett antal trillar in. Pusha gärna i din klubb! Och åk tåg så att ni kan ta ett glas vin!! Det är nära att gå!

Ska bli kul att ses! Kram Karin

2009-02-23 @ 21:28:34
Postat av: Marei C

Gud - jag blir så nostalgisk. Du stickade första mössan till lille Jack som kom 5 v för tidigt. Den premiäranvändes på första turen hem efter veckor på sjukhus. Han såg ut som en liten tomte i mössan och i den gigantiska rock-a-tot'en. Nu är han en sååå stor kille 7 år med STORT huvudmått (efter barnafadern). Mössan på bilden längst ner i ljusblå/turkos ser ut som den första jag själv stickade inkl tillhörande kofta. Jag är glad att hör att det ännu finns garn att köpa då min väninna helt mot allas förhoppningar väntar barn inom någon vecka. Här ska stickas :-)

2009-02-23 @ 22:18:35
Postat av: Lotta

Vi har varit friska ett tag (hel vecka förra veckan!!) men igår blev jag dålig igen! Dessutom kräkte Isabel lägligt till lunch och idag är Rickard hemma med barnen - och nu mår han själv dåligt.Jag har blått regnsbågsgarn hemma (2 nystan) som jag tvivlar på att jag kommer använda - du får gärna köpa/överta garnet om du behöver.

Har du kollat i Lomma om hon har där?

2009-02-24 @ 19:46:11
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0