Beresta barn?

Veckan som kommer är sportlov. I vårt skolområde är de mycket restriktiva med att bevilja ledighet under skolåret, så jag förstår att de flesta reser kring loven. Men i vilken omfattning!

Både i Julias och Katarinas klasser verkar mer än häften resa bort och då är det knappast till Sälenfjällen (jodå, några åker dit också). I Julias klass ska flera av killarna till Sydafrika och någon till Kanarieöarna. I Katarinas klass är det vanligaste resmålet Österrike, men någon ska också till Italien och Frankrike.

Det är intressant att så många kan prioritera långresor, trots finanskris.

Katarina har extraträningar (utöver sina vanliga träningar) flera förmiddagar och Julia är fullt nöjd med att bara slappa, och de klarar sig själva ganska bra. Peter tänkte vara ledig onsdag-torsdag.

På onsdag avser vi att, om vädret är fint, åka en tur till Vallåsen. Det var kul den kvällen vi testade härförleden, men vi tror att åkning i dagsljus är ännu bättre. Så få vi kanske lite vinterlek i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Kapten Zoom

Jag förundras också över vilka långväga resor folk gör nuförtiden - årligen. När jag växte upp på juratiden var dylika resor något folk gjorde "ones in a lifetime". Vad blir nästa mål? Månen t/r? Galaxer i bina braxer.

2009-02-17 @ 17:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0