Full rulle

Som alla år, precis den här tiden, tar jag mig vatten över huvudet (eller, vad skulle jag välja bort, egentligen? Julias 16-årsdag? LC:s julavslutning? Gå till jobbet? Julfester, uppvisningar, Luciatåg??) och idag fick jag betala priset. Trots att jag kom i säng efter midnatt igår, vaknade jag FEM i morse - kan bero på sparkande unge i dubbelsängen. Men jag hann duscha, klä på mig och sminka mig innan vi sjöng för Julia. Precis efter lunchen hade vi avdelningsmöte och först visade chefen siffror (hur det går på olika marknader jämfört med budget och jämfört med förra året) med datorn kopplad till TV:n och texten var myrliten. Sen drog överchefen T roadmap (vad vi ska göra de kommande 3 åren), tala om sömnpiller... ja just det, jag slöt ögonen en mirkosekund där jag satt skönt inklämd mellan kollegorna i soffan, men var helt groggy när T frågade mig om det var svårt att hålla sig vaken... och inte kom jag med något spirituellt svar heller utan stammade fram något om att ventilationen nog var avstängd.

Nåja, nästa punkt var lite mer intressant och jag piggnade till - vem hade lagt in om julsemester som chefen uppmanat? Han tog fram gruppkalendern och jag skulle säga att det var ca 1/3 (däribland jag förstås). Jag frågade då att det som redan fanns i kalendern, kunde man se det som godkänt? Svaret blev Ja och jag insåg då att det bara är 10 arbetsdagar kvar innan ledighet. Dock 10 fullspäckade dagar!

Nu är Julia i Abbekås med ett gäng av sina nya klasskompisar (fick ett sms - "Hur gör man guacamole?" så det verkar var texmex), Malin är lagd och Peter snarkar, fullt påklädd ovanpå sängen. Kata har en kompis på övernattning och de sjunger med i Idol för fulla halsar.

Det lutar mot att jag ska krypa ner mycket snart också... så skön helg önskar jag er!

ps Ingrid, naturligtvis hade jag assisterat barnen med glasyren... På söndag är det nästa pepparkaksbak för då har Julia bjudit hit ett gäng kompisar på den aktiviteten... frågan är bara när alla ska ätas upp? ds

Kommentarer
Postat av: Victoria

Haha, du somnade på hans möte? Snabbtänkt att skylla på ventilationen :-)

2009-12-05 @ 09:01:55
Postat av: Catharina

Hej Karin!vi är visst i gott sällskap... även jag har lite för mycket att göra just nu... men för mig har det resulterat i en förkylning och sängläge (borde ligga ialla fall!) men maken är iväg så jag får hålla ställningarna hemma med hämtning, lämning, köra till aktiviteter, hämta och lämna på två kalas idag varav ett i Trelleborg, och lucia i kyrkan immorgon... jaja, det är mitt eget fel och jag har köpt två paket Panodil, en stoooor paket hälsokostpiller och flera liter Friscusjuice, så jag kan nog hålla mig uppe till söndag kväll då maken kommer hem igen!Kanske lär vi oss något?!?!?! Kram och trevlig helg! Catharina

2009-12-05 @ 09:22:08
Postat av: Ingrid

Alla känner igen sig och precis som du säger, vad skulle man kunna hoppa över?? Och allt är ju roligt på sitt sätt (utom chefens power point kanske :-)) ). Kram.

2009-12-05 @ 18:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0