För tidigt för julklappar

Idag skjutsade jag Julia till skolan igen (börjar visst bli en ovana) men det var nationella prov i matte, med start en timme tidigare än vanligt (8.15), och kallt och mörkt ute. Så, visst, jag curlar så gärna.

När jag kommit bra in i jobbet vid 9 ringer det från dagis - aldrig bra när det numret står i displayen. "Vi har märkt att det inte kommit någon julklapp till Malin och Tomten kommer klockan 10." Typiskt! Jag var helt säker på att jag skrivit in det som en action för i morgon (skulle alltså handla idag). Det går till så att man handlar något till sitt eget barn för ca 50 kr.

Så, vilka affärer är öppna innan 10? Och jag som har fullt upp på jobbet och ändå ska avvika för ett tandläkarbesök något senare. Jag ringer då Livlinan - min Mor - som inte riktigt stigit upp men som alltid är villig att uppoffra sig. Hon har tidigare gett Malin en känguru med unge som man fick mot en premiecheck på Malmborgs. Malin ville gärna ha de andra djuren i serien och Mor hade påpassligt en premiecheck kvar. Hon körde till 2 olika Malmborgs för hon hade för sig att Malin helst ville ha apan med unge som var slut på båda. Till sist blev det en krokodil med unge som hon lämnade i snyggt paket på dagis innan 10. Vilken tur att jag har så snälla föräldrar!

Malin blev mycket nöjd och tyckte att hon fick den finaste presenten av alla; tätt följd av Lisas glittrande trollspö.

När jag sen hämtade Malin visade det sig att de just hade ändrat dag från onsdag till tisdag. Det hade stått en lapp på dagis ett tag, men jag hade skrivit in efter höstens första föräldramöte när viktiga datum delades ut. Så, något mindre dåligt samvete. Jag har nu även inhandlat min första julklapp för i år. Kan inte nämnas förstås för man vet aldrig vem som läser...

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hjälpsamma föräldrar kan inte prisas nog!! Vår Malin skulle också ha present med idag och vi hade glömt handla till det. Som tur var hade jag något passande hemma, så det blev två snabba turer till skolan på morgonen innan värmelagarmannen kom och tinade upp mig. Puh!

2009-12-16 @ 13:14:06
Postat av: Catha

Ja, det måste vara skönt att ha snälla och hjälpsamma föräldrar som kan rycka ut :o)Idag har jag köpt min sista julklapp. Nu börjar det bli dags att ta tag i matinköpen istället... Fast först är det släktträff på söndag... vi blir ca 40 pers... tur vi inte ska vara hemma hos mig!!

2009-12-16 @ 21:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0