Fikon med flirt

I torsdags hade Peter bjudit hem sin avdelning på middag (då deras julfest blev inställd i besparingstider) och det var jättetrevligt - på avdelningen finns förutom Peter 8 damer, varav 7 kom. Alltså, flera är i min egen åler, någon lite mera tant. Men det är inte om dem som flirten handlar.

De hade med sig en flaska Moët Chandon + en välmatad ostkorg. I korgen fanns bland annat en superb fikonmarmelad.

Marmelad

Eftersom jag är ganska intresserad av tillsatser, läste jag noga på burken. Såhär står det:

Ingredienser: Frukt, rörsocker, socker, fruktpektin, citronjuice. Konsumentkontakt: Anne på Möllans, nyskild och nästan ledig. Inga konserveringsmedel. Inga färgämnen. Förvaras svalt efter öppnande.

Vad tror ni? Får hon napp??

Och så sista på Lucia för i år: Det gick naturligtvis jättebra för Julia med Luciaarrangemanget. De var ca 15 som ställde upp (4 killar, vara 2 sjöng) och en hjälpsam tjej i trean satt längst fram och mimade till dem när det var dags att börja på nästa sång.

Mina kära lucior

Detta är mina klenoder, några få ärvda; de flesta köpta på tradera. I fjol glömde jag dem dock på bordet allihop och de blev brända upptil. Men de är fina ändå!

Kommentarer
Postat av: Fru C

Ja vem vill inte slå till på Möllans nyskilda Anne som är så fräsch utan konserveringsmedel och så het att hon bör förvaras svalt :-)Peter måste stormtrivas som ensam tupp i hönshuset. Gissar att kollegorna tar väl hand om honom.

2009-12-14 @ 23:20:37
Postat av: Catharina

Ja, det var ju en annorlunda kontaktannons... undrar hur många män som läser där?!?!Jättefint luciatåg!Förra året fick jag en jättefin julkrubba av en av mina mostrar, men eftersom vi skulle resa iväg på annandagen så satte jag inte upp den. Jag tänkte jag skullle sätta upp den imorgon. Det är en riktigt fin goebel-krubba, så jag ska vara mycket försiktig när jag tar fram den!!Kram Catharina

2009-12-15 @ 12:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0