Darling Jim

Darling Jim

Det är lite dåligt med tid att läsa såhär i adventstider, men Darling Jim kunde jag inte släppa i första taget!

Det var en annorlunda historia om en riktig charmör med ett ont sinne, tre systrar som kommer i hans väg, och flickornas galna moster. Gåtan löses av en brevbärare som råkar komma över eb av flickornas dagböcker och forskar vidare. Jag kan inte berätta så mycket utan att förstöra nöjet för er andra - kan bara rekommendera!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag läser max två sidor per dag i en bok innan jag lägger mig just nu, men då har vi i sanningens namn hängt framför TV:n en stund innan sänggång istället så jag ska inte säga att jag inte skulle kunnat läsa lite mer, men det känns körigt nu.

2009-12-19 @ 13:44:54
Postat av: Catharina

Då är det mer än jag som läser mindre än vanligt nu då! Hugo somnar så sent om kvällarna, så vi kan ju inte börja slå in julklappar och planera förrän SENT och sen blir det ännu senare i säng än vanligt och mindre ork att läsa. Har två Nesser liggande för jag tror att jag hinner läsa mycket på semestern som snart kommer :o) Har ställt mig i kö på Karin Wahlbergs senaste, men är nr 5 i kön så den hinner jag inte få förrän efter helgerna...Tack för alla lästips du delar med dig här... min lista på böcker "vill läsa" på boktipset börjar bli riktigt lång! Undrar när jag ska hinna läsa alla?!?!Kram Catharina

2009-12-21 @ 12:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0