Partyläge

Ibland kan jag tycka att det går månader och månader utan att något kul party eller festligt bröllop eller så är på gång. Ett tag bjöd Pia och Jan på Halloween-fester, Titanic-middagar och icke att förglömma Jans 40-årsfest med för kvällen uppbygd bar och inhyrd bartender... och vi har varit på många andra balla fester, men det känns liksom avlägset nu.


Ända tills för 2 veckor sen! Då kom första inbjudan - till Westernparty i Vellinge med Maries trevliga gäng på 7 tjejer i festkomittén. Vi var bjudna även i fjol - på sjukvårdstema och det var superkul. Jag tror att vi var runt 150 pers; de allra flesta Vellingebor som kände varandra.


Sen var det Pippi - som bjuder på Födelsedagsfest på vintersporttema. Jag har hört att över 40 personer är bjudna till hennes inte så stora lägenhet. Och bästa sportutklädsel vinner pris. Jag är naturligtvis aspirant men kan inte röja något här och nu. Extra lustigt eftersom Pippi efter stor vånda till slut kunde tänka sig att fira sin 40-årsdag i fjol med ett fåtal speciellt utvalda väninnor, för det tyckte hon inte alls att var något att fira... men det är väl lite finare med 41?


Och så idag - en inbjudan till Klassåterträff från nian - dock inte inbjudan från en person jag känner utan genom ett festfixarföretag.


Vilken partyhöst, alltså! Jag har inte vågat svara Ja mer än till Pippis fest som jag ordnat barnvakt till (Peter är bortrest då) men jag hoppas att pricka alla tre tillfällena.

Jag tjuvstartar i morgon med Kräftskiva med LC-tjejerna och sen lördag-söndag blir det Falsterbohelg med tullartjejerna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har också fått inbjudan till återträff för 9:orna (via festföretag), men hur kan du ha fått det nu. Firar ni 24 år??? Eller är jag helt förvirrad...

Uppenbarligen har du/ni mycket roligt att se fram emot i alla fall. Det blir en del rapporter här att se fram emot!

2009-08-20 @ 08:36:00
Postat av: Ingrid

Och kommentaren var insänd av.... mig.

2009-08-20 @ 08:36:45
Postat av: Karin Själv

Jag tillhör den lilla skaran som började skolan ett år för tidigt! Därför kan jag fira 25 år redan nu. Vad du är uppmärksam, Ingrid :-)

2009-08-20 @ 11:57:04
Postat av: Victoria

Tja, och jag kommer nog få ställa till med nån slags skåptömmartillställning de närmaste veckorna. Vi får se om du har tid :-) Hälsa alla ikväll!

2009-08-20 @ 16:13:45
Postat av: Lotta

http://www.flickr.com/photos/isabeldecibel/3840788852/in/photostream/Tack så mycket än en gång ...

2009-08-20 @ 21:56:25
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag är inte förvånad. Du har alltid varit ett strå vassare än oss andra! Fira på bara. Själv hoppar jag över detta jubileum. Var på ett för några år sedan och det var överraskande trevlig för vi var en väldigt splittrad klass. Nu får jag dock inte ihop det att åka upp till Motala, för att vara med denna gång.

2009-08-20 @ 22:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0