Inte full fart

Den där rivstarten med tidiga morgnar tar ut sin rätt - jag har inte riktigt orkat uppdatera bloggen... eller sköta andra plikter för den delen, som att fylla på i kylen.

Veckan har annars gått i klädköpartecken - i helgen var jag på shopping med Katarina (och det blev faktiskt mest pappersvaror som kalender till skolan etc + underkläder med henne), igår på MeandI-party på Stenberget (bjöds på kvällsmat i Hemmestorp och på en nästan onaturligt vacker tur genom skånska landskapet i kvällssol) och idag - storinköp till Julia som "bytt stil". Det handlades klänning, 4 par leggings, strumpbyxor, kängor med kilklack... och de nödvändiga skolstartsgrejorna. Julia har dock förtjänat ett rejält inköp genom att i åratal varit mycket billig i drift, gillar second hand och använder kläderna tills de är utslitna. Med Katarina är det en annan femma - hon växer ur kläder i nyskick och siktar alltid på det dyraste i butiken.

Nåja - själv fick jag ett nattlinne och ett par kanonsnygga kängor till när det blir höst på riktigt - detta förlåter alla uppslösade pengar - hör själva: Ord pris 1095, nersatta till 399, nu halva reapriset = 199,50. Fantastiskt!

Och - flera har berömt de fina bilderna i Ven-inlägget. Ska erkänna att det är Julia som står för de mer konstnärliga (och alla bilder som jag är med på förstås)

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej! Vi är i samma fas. Lite efter både här och där. Inte minst när det gäller kylskåpet :-). Ingen framförhållning utan "vad ska vi äta idag?" (= om ca 10 min) alltsom oftast. Du kan ju i alla fall skylla på att du blivit van vid att någon annan planerar och levererar maten...

2009-08-13 @ 12:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0