Påsklamm och äggjakt

Idag var det enda traditionella påskfirandet för oss, hemma hos Mor och Far, som även bjudit mina svärföräldrar och min svåger. Mor hade lagat toppenfina lammstekar + hasselbackspotatis, och eftersom det bara var lunch skulle det inte bli efterrätt... då räknades kaffe med 2 olika tårtor + rabarberpaj som något annat...

Efter maten hade Far arrangerat äggjakt i trädgården (ett ny påfund i vår traditionsbefriade familj - tror att det var min svägerska Maw som uppmuntrat genom att fråga om barnen gått på Egg hunt i sin påskhälsning). Han hade gömt ett antal pappägg i trädgården och i varje låg det en guldtia. Han gav Malin lite extra ledtrådar, men Julia och Katarina fick leta på egen hand. Katarina var mycket snabb och effektiv och hittade 6 ägg, Julia 2 och Malin 4. Det var riktigt kul! Nästan så att man själv hade velat leta.

Malin cyklade fram och tillbaka - kan väl vara 3 km - och mest spännande var på  hemvägen när det på Stjärnplan kryllade av poliser. Det var nog nykterhetskontroll. Malin kunde knappast koncentrera sig på cyklingen med så mycket action - målade bilar, massor av uniformer och bilar som slussades hit och dit.

Peter hade cyklat i förväg för att vara med på invigningsmatchen för MFF på nya fotbollsstadion. I skrivande stund är det 0-0 och första halvlek borde strax vara till ända.

Malin tycker nog att påsken är fin, så fin att kronan bör användas.

Påsk

Malin, vår påskprinsessa

Kommentarer
Postat av: Lotta

Oh, Isabel hade också sin fina gula L&B-klänning på påsken. Långfredag för vår del.Hoppas ni haft en skön helg. Det har vi!Kram, Lotta

2009-04-14 @ 07:47:15
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Nillan

Åh, vilka fina kort på Malin! Visst har det varit en ljuvlig helg - t o m solläge i bikini blev det!Kram, Nillan

2009-04-14 @ 16:33:48
Postat av: Ingrid

Vilken underbart söt klänning på en helt fantastiskt söt dotter!!!!

Klarade de av den ojämna fördelningen av äggen utan avundsjuka?

Typiskt den generationen att inte tycka att det där var efterrätt! Det lät som dubbla efterrätter för mig...

2009-04-16 @ 22:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0