Limemarinerade bönor

Här kommer ytterligare ett gott tillbehör, egentligen avsett till Turkey fajitas. Jag tror att det passar till en grillad köttbit också, till exempel!

Den goda bönsalladen

Hacka ½ gul paprika.
Spola av 1 burk svarta bönor och låt rinna av (de vi fick från middagsfrid var i en praktisk tetrapak-förpackning).
Hacka 6 aprikoser (eller använd ljusa russin som inte behöver hackas).
Hacka ½  rödlök.
Blanda hacket och bönorna med saft och finrivet skal av 1 lime. Strö över 2 krm salt och ½ kruka hackad persilja, blanda.

Kommentar: Jag hade inte kvar aprikoser så jag tog ljusa fina ekologiska russin som jag hade hemma. När jag ska använda russin i mat sätter jag alltid dem i mikron med lite vatten på först, så blir de mjuka och fina.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag älskar bönor! Detta skulle jag älska!

2009-04-19 @ 20:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0