Först ut

Nu finns det sådär otroligt mycket att blogga om igen. Vem delade jag med mig om av allt detta innan? Och förresten, vem läser det nu? Trogna Ingrid är tillbaka från fjällresa mm och har kommenterat på det mesta. Kul! Tack!

Det viktigaste att hinna med idag måste ändå vara några underbara våriga bilder till. Med risk för att låta som en gammal tant erkänner jag att jag blir tårögd och varm i hjärtat av att få se sånt här:

Overkligt vackert

Det känns precis som att det aldrig varit vinter och mörkt.

Magnolior på gång

Och minns ni inlägget När knoppar brister för 8 dagar sen? Kan ni fatta att detta kan hända på så kort tid???

En vecka senare...

Rymdes allt det i den lilla knoppen?

Hästkastanj, med knoppar redo att brista

Jag är förstummad och nu skojar jag inte.

Fredag... underbart. Malin är lagd. Julia är på bio. Katarina är på disco. Och Peter deltar under hela helgen i en hockeyturnering i Dragör (intressant info: han hävdar att ishall är det bästa stället han kan vara på för att slippa undan pollen). Det finns en hel ask praliner som bara jag känner till, inköpt på gårdagens chokladprovning med LC-tjejerna. Jag kan fresta er lite: Högklassig choklad smaksatt med kanel&honung, fläder&hasselnöt, hallon&saffran, päron i konjak och lite mer udda kanske, malmöakvavit med kummin och citron, alla smaksättningar från skånska gårdar.

Tji fick jag - friden stördes just av Julia som i morse sa "I kväll ska jag lägga mig tidigt, senast tio" - kom just förbi och kastade in sin väska efter bion "Jag kommer nog vid tolv, mamma, jag ska till Paula med Henrik och Amanda och franska-Jesper." nån har väl franska med den där Jesper kan jag tro. Inte tyska-Julia iaf. Givetvis väcktes Malin (eller hon hade väl inte somnat antar jag) men snart nog... ska friden lägga sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0