Boktipset

Ingrid tipsade om en sajt www.boktipset.se som hon sa öppnade på hennes födelsedag. Kan det vara sant - att alla de människorna och böckerna matats in på 4 dagar??? Nä nu kollade jag och jag såg minsann recensioner som var äldre än så.

I alla fall, jag har dragit mitt strå till stacken och betygsatt rätt många lästa böcker. Samtidigt klistrade jag in recensionerna här från bloggen - det jobbet var ju liksom redan gjort.

Bäst av allt - redan efter 15 betygsättningar får man riktade lästips som stämmer riktigt bra (där hittade jag en massa favoritböcker som jag glömt bort att betygsätta). Så nu har jag en liten lista med böcker att skaffa hem när andan faller på.

Ni hittar iaf mig och mina lästa böcker där genom att söka på Karin (eller KarinD) och jag använder samma fina profilbild som här på bloggen så ni känner lätt igen er!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det var ju konstigt med datumet, för de sa faktiskt att den startade då, men de måste väl alltid ha en uppstartsperiod och dessutom kunde de väl inte öppna med tomma sidor, så det låter rimligt att de var igång lite innan.

Jag vill också läsa "Alltid hos dig" och Vindens skugga är jag nästan klar med. Mycket bra så här långt.

Helt otroligt att sitta och betygssätta så många böcker!

"Naken om baken" älskade våra barn, men på Montessoridagiset hemma rynkade de på näsan. Det var nästan komiskt i sig.

2009-04-26 @ 17:52:00
Postat av: Karin Dahlgren

Exakt, Ingrid, så måste det ju vara! Sajten har säkert varit igång ett tag för ett gäng invalda och så har vi vanliga kunnat börja betygsätta på din födelsedag! Jag fick tipset om Naken om baken av Agneta P på LC! Jag tyckte först själv att det var lite onödigt med "banansnopp", "persikobröst" och "plommonpung" men det tycker jag inte nu. Malin skrattar gott genom hela boken, liksom hon skrattade ut sin pappa idag när han klädde på sig efter duschen. Hon tycker verkligen att han ser komisk ut naken!

2009-04-26 @ 21:56:18
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hej igen! Dessa barn! Nu måste jag bjuda på en barnhistoria från vår familj. Det är ju mitt i natten så det är väl ingen som hör eller ser :-) .

Hos oss har killarna snopp och tjejerna snipp. Då Malin var liten och la märke till denna skillnad mellan könen, konstaterade hon en kväll: "Mamma har snipp och pappa har snopp...., men pappa har snipp där bak." Hon tyckte att killar bakifrån såg ut som tjejer.

Jag hade nästan glömt denna historia, så det var kul att du indirekt påminde mig. Natti.

2009-04-27 @ 01:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0