New in

 
 
Så kan det heta när tonåringarna beskriver sina nyinköp. För mig, igår, jodå, lite nytt men också något riktigt gammalt.
 
Jag har köpt en ny kavaj, i mjukistyg, men den ser ändå ganska dressy ut, tack vare att det är stretchigt så sitter den snyggt och lite kroppsnära. Premiär igår, ville inte känna mig för uppklädd så tog svarta jeans och nitbälte (!) till. Men under då? Provade diverse toppar men mycket är lite för fladdrigt. Kom på att jag i lådan "för litet" i källaren hade ett riktigt felköp, en ganska dyr T-shirt från Hard Rock Cafe i San Francisco som alltid varit alldeles för trång. Rafsade upp tröjan, och jag tror att det blev perfekt. Den var tight men stretching, dessutom lång och stannade snällt nere i byxorna hela dagen. 8 år i förvar är väl ingenting? Tar nog 10 kilo till (dvs kommer inte att hända) innan jag har den utan kavaj!
 
Kompletterade med mina nya ormboots.
 
 
Har förresten bestämt mig för att hålla halvpersonliga egoinlägg som det här till bloggen, försöka vara lite mer sparsam på fb, och så sparar jag det mest privata till den riktiga dagboken. Som jag faktiskt skrivit i varje dag på det nya året.
 
 
Den är ju bara så vacker att man inte kan låta bli att öppna den!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0